By Rachel Fotografie

Welkom

Welkom

Welkom op mijn pagina, By Rachel fotografie  staat voor een oprechte, pure en liefdevolle herinnering waarbij jullie op de foto gaan precies zoals jullie zijn.

Heb je een maatje meer en vind je het juist lastig voor de camera te staan, bij By Rachel Fotografie zit dan juist  goed! Deze site staat vol speciale momenten of jullie nou gaan trouwen, een liefdevolle reportage willen om de liefde te vieren of er een klein wondertje op komst is.

Toen ik zelf ging trouwen en daarna een tijdje mee draaide in de  (bruids)fotografiewereld kwam ik er achter dat er weinig ruimte is voor de mensen met een maatje meer. Dit is de reden dat ik de keus heb gemaakt aankomende jaren  meer en meer te gaan specialiseren op het poseren van alle mooie rondingen die we van moeder natuur hebben mee gekregen.

Op dit moment hebben al 60 procent van mijn klanten net als ikzelf een maatje meer. Door mijn ervaring hoef je niks uit te leggen. Ik begrijp dat je bepaalde punten juist niet of juist wel wil accentueren, Ik ken je struggels en je onzekerheden. In mijn fotografie zorg ik ervoor dat ik de curves anders op de foto te zetten.

Ben ik welkom met een maatje minder? Jazeker! Iedereen is altijd welkom geweest bij By Rachel Fotografie.

Fotogroet, Rachel Bakker